Kada pomislite na slavne osobe sigurno ih u većini slučajeva zamišljate s velikim, bijelim osmijehom na licu. Iako su slavni, to ne znači da nemaju probleme kao i svaki običan čovjek, zar ne? I ne, nisu se svi rodili sa savršeno ravnim i bijelim zubima!

Danas se poznati i slavni puni samopouzdanja smiješe ispred kamera no prije toga većina njih je posjetila stomatologa kako bi učinili svoj osmijeh savršenim.

13 slavnih osoba koje su nosile Invisalign

Invisalign prozirni aparatić savršeno je rješenje za sve osobe koje žele ispraviti svoj osmijeh. Iako je svima važan njihov osmijeh, od slavnih i poznatih osoba savršen osmijeh se očekuje. Na njihovu sreću, Invisalign prozirni aparatić za zube potpuno je neprimjetan i vrlo učinkovit prilikom ispravljanja nepravilnog položaja zubi.

1. Khloe Kardashian

Khloe Kardashian slavu je stekla kao dio obitelji Kardashian. Njoj je kao i ostatku članova klana Kardashian izgled od iznimno velike važnosti i zato ni ne čudi što se odlučila imati savršene zube. Khloe je u posljednjih par godina doživjela pravu transformaciju svog izgleda gdje je između ostalog ispravila svoje zube Invisalign apratićem kada je imala 28 godina.

2. Justin Bieber

Kanadska pop zvijezda Justin Bieber svoju slavu stekao je u svojim ranim tinejdžerskim godinama. Bieber je imao problema sa zubima i nije ih skrivao. Štoviše, u nekim svojim YouTube videima je podijelio svoje iskustvo s Invisalign terapijom poravnanja zubi i zadovoljstvo konačnim rezultatima.

3. Katherine Heigl

Još od kad je bila mala, Katherine Heigl imala je problema s neravnim zubima. 2007. godine se napokon odlučila riješiti taj problem prije svog vjenčanja. Za Invisalign prozirni aparatić se odlučila jer nije željela nositi bravice. Katherine je bila toliko zadovoljna s rezultatima pa je izjavila da je Invisalign baš kao “Netflix za vaše zube“.

4. Tom Cruise

Kao jedan od najpoznatijih glumaca s “osmijehom od milijun dolara” Tom Cruise je ulagao u svoj osmijeh. Prije svih ostalih tretmana, Tom Cruise bio je u ortodontskoj terapiji kojom je ispravio nepravilne zube Invisalign aparatićem. Tom Cruise imao je poseban problem s prednja dva zuba koja su nakon ortodontske terapije savršeno u ravnini osmijeha.

5. Gisele Bundchen

Svjetski poznata manekenka koja je u jednom trenutku svoje karijere čak bila i najplaćeniji model u cijelom svijetu, Gisele Bundchen, odlučila se na Invisalign terapiju kako bi imala savršen osmijeh. Kako i sama Gisele kaže, odlučila se krenuti u Invisalign terapiju kada je osjetila da su joj se zubi počeli pomicati. Gisele je pravi primjer pacijenta koji nije imao velikih problema u pomacima svojih zubi pa je zato svoje Invisalign prozirne udlage nosila samo noću.

6. Serena Williams

Serena Williams nosila je Invisalign apratić za zube već kao tinejdžerica, a danas svoj osmijeh ponosno pokazuje na svim fotografijama.

7. Eva Longoria

Eva Longoria, jedna od najljepših glumica, počela je nositi Invisalign aparatić u 36. godini što je pravi dokaz da nikad nije kasno za Invisalign ortodontsku terapiju!

8. Zac Efron

Zac Efron je u svojim počecima karijere imao veliki razmak između dva prednja zuba koji je riješio Invisalign ortodontskom terapijom.

9. Zendaya Coleman

Zendaya je započela svoju karijeru još kao dijete – tako je već vrlo mlada postala poznata, a proslavila ju je Disneyeva TV emisija “Shake It Up”. Tijekom tog perioda, problemi sa zubima su bili prilično evidentni – imala je krivi zub. Tada je Zendaya odlučila pokušati riješiti svoj problem s Invisalign terapijom. Za nju je to bilo savršeno rješenje jer je mogla obavljati svakodnevne aktivnosti bez da se primijeti da nosi aparatić.

10. Kate Middleton

Kate Midldleton – vojvotkinja od Cambridgea nosila je Invisalign aparatić 6 mjeseci prije vjenčanja s princem Williamom. Zahvaljujući ortodontskoj terapiji Invisalign, Kate je u samo 6 mjeseci imala savršen osmijeh za svoje veliko kraljevsko vjenčanje.

11. Kendall Jenner

Obitelj Kardashian definitivno je svjesna svog imidža! Khloe Kardashian nije jedina u obitelji koja je ispravila svoje zube uz pomoć Invisalign aparatića – Kendall Jenner je također nosila Invisalign! Bivša reality zvijezda danas je jedan od najboljih supermodela na svijetu. Ona je lice mnogih vrhunskih dizajnerskih i beauty brandova pa je za Kendall savršen osmijeh vrlo važan.

12. Katy Perry

Katy Perry imala je krive i neravne zube koje je trebalo ispraviti i ona je također svoj problem odlučila riješiti Invisalign ortodontskom terapijom. Katy je imala poseban problem s donjim prednjim zubima koji je uspješno riješila prozirnim udlagama.

13. Anna Kendrick

Inače poznata po svom sjajnom i zaraznom osmijehu, glumica Anna Kendrick 2013. godine odlučila krenuti s Invisalign terapijom kojoj danas može zahvaliti na svom zaraznom i prepoznatljivom osmijehu!

Možda će vas zanimati:
Invisalign – Prozirni aparatić za zube
ABB protokol – što je i kako nam uljepšava osmijeh?
Izbjeljivanje zubi: što kažu stomatolozi?
Zanimljive činjenice o zubima koje niste znali!
Evo zašto sam s automobilom usred korone došao iz Engleske u Hrvatsku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.