Na velikom popisu novogodišnjih želja jedne od njih zasigurno su provoditi vrijeme sa svojim najdražima, uživati u stvarima koje volimo i živjeti život ispunjen lijepim trenucima.

Koliko je osmijeh važan za kvalitetan život?

Prema nekim istraživanjima, Hrvati su po oralnoj higijeni pri samom europskom dnu. Na žalost, svijest o tome koliko su zdravi zubi važni za kvalitetan život je niža u odnosu na ostale europske zemlje.

Osobe koje pate od nedostatka zubi ili čestih bolova u zubima vrlo dobro znaju koliko su im svakodnevne stvari poput uživanja u hrani i piću ograničene, a da ne govorimo o osjećaju srama prilikom druženja i fotografiranja s prijateljima i rodbinom.

Niste jedini ako si svake Nove godine poželite novi osmijeh koji će promijeniti vašu svakodnevnicu.

Novogodišnja odluka: smiješiti se više!

Ako čitate ovaj tekst i kimate glavom jer i sami znate koliko vas vaš osmijeh sputava svaki dan, nastavite dalje čitati i pronaći ćete rješenje za svoj osmijeh!

1. Originalna ALL-ON-4 metoda

ALL-ON-4 metoda namijenjena je za sve odrasle osobe kojima nedostaju svi zubi ili su im postojeći zubi predviđeni za vađenje. Ovo fiksno rješenje uključuje 4 Nobel Biocare implantata po čeljusti na kojima se radi fiksni rad. Što to znači? To znači da ukoliko ste do sada nosili mobilnu protezu, čaša će vam služiti samo za piće, a ne za držanje proteze. Brojne su prednosti i pozitivne promjene kod pacijenata koji nakon All-on-4 metode napokon mogu jesti svoje omiljeno jelo i smiješiti se puni samopouzdanja.

allon4 dentum

Posebnost ALL-ON-4 metode je u tome što se ona radi na implantatima s doživotnom garancijom tako da ste sigurni da dobivate kvalitetan rad koji će trajati. Osim garantirane kvalitete, zahvaljujući načinu izrade originalne ALL-ON-4 metode, nove (privremene) zube možete dobiti u roku od 24 sata. Iako to zvuči predobro da bi bilo istinito, to zaista je tako. Stomatolog koji ima bogato iskustvo znat će kako izvesti ovaj zahvat bez ikakvih komplikacija.

2. Invisalign prozirni aparatić za zube

Krivi zagriz i neravni zubi ne narušavaju samo estetiku osmijeha kako većina misli. Osobe koje imaju krivi zagriz oštećuju svoje zube tako što ih silom koja nastaje prilikom žvakanja dodatno troše.

Ortodontska terapija prozirnim aparatićem popularna je u cijelom svijetu zbog brojnih prednosti koje donosi:

  • prozirne udlage kojima se ispravljaju zubi su gotovo nevidljive,
  • prozirne udlage nemaju metalne žice ili bravice kao kod klasičnih aparatića za zube,
  • Invisalign udlage ne smetaju prilikom jela jer se u tom trenutku skidaju,
  • za vrijeme terapije Invialign prozirnim udlagama moguće je čak i poboljšanje periodontalnog zdravlja (zubnog mesa).

Invisalign terapija kreira se individualno prema potrebama svakog pacijenta, a zahvaljujući naprednoj tehnologiji terapija traje kraće nego s klasičnim aparatićima za zube.

3. Izbjeljivanje zubi

Bijeli zubi već dugo su u modi i danas je uobičajeno raditi izbjeljivanje zubi. Ukoliko imate zdrave zube, izbjeljivanjem zubi možete postići ljepši i blistaviji osmijeh u najkraćem roku.

izbjeljivanje zubi

Postoji više načina kako možete izbijeliti svoje zube, a glavna podjela je na:

  • izbjeljivanje kod kuće,
  • izbjeljivanje kod stomatologa.

Prije odluke kako ćete izbijeliti svoje zube, najbolje bi bilo konzultirati se sa svojim stomatologom koji će moći procijeniti koji način izbjeljivanja je najbolji za vaše zube.

Ako već dugo razmišljate kako bi izgledao vaš jedan dan s novim osmijehom, ohrabrite se i istražite koje bi rješenje bilo najbolje za vas! Uz pomoć digitalne simulacije osmijeha u Dentum klinici možete unaprijed vidjeti kako bi izgledao vaš idealan osmijeh.

Za svaki stomatološki problem postoji rješenje i zato nemojte se ustručavati prijaviti se na besplatni prvi pregled u stomatološku kliniku Dentum u Zagrebu. U Dentum klinici možete biti bez brige jer na raspolaganju imate stručnjake iz svih područja stomatologije: od ortodoncije, implantologije, protetike do parodontologije.

Kako izgleda besplatni prvi pregled u Dentumu?

Prvi pregled i konzultacije u Dentum klinici su besplatni kako bi svaki pacijent dobio uvid u svoju situaciju i konzultirao se sa stručnjacima o mogućim rješenjima.

Iz našeg iskustva, pacijentima je puno lakše nakon pregleda i konzultacija jer osim što točno znaju kakva je njihova situacija, dobiju i neobvezujuću ponudu s točno izraženim cijenama. Također, u Dentumu pacijenti plaćaju zahvate po fazama kako se odrađuju što im uvelike olakšava plaćanje.

dr. med. dent. Petar Bago iz stomatološke klinike Dentum

Vaš prvi pregled u Dentumu uključuje:

  1. Besplatan ortopan
  2. Besplatnu dijagnostiku
  3. Besplatno savjetovanje sa stomatolozima
  4. Besplatnu izradu personaliziranog plana terapije i troškova liječenja

Kako bi se lakše odlučili na zahvat i bili sigurni da ćete dobiti osmijeh kakav želite, prijavite se na digitalnu simulaciju osmijeha pomoću koje ćete unaprijed moći vidjeti kako ćete izgledati s novim osmijehom.

Možda će vas zanimati:
Kako nedostatak zubi utječe na vaš život?
Poznati i slavni koji su nosili Invisalign® prozirni aparatić
Dijabetes i zubni implantati – Mogu li se implantati ugraditi dijabetičarima?
Bruksizam ili škripanje zubima – Uzroci, simptomi i posljedice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)