Stomatološka klinika Dentum osnovana je 2012. godine, nalazi se u Zagrebu, a na raspolaganju vam je 10 iskusnih i stručnih doktora dentalne medicine.

Dentum nudi usluge vrhunske kvalitete na svim područjima dentalne medicine: od općih stomatoloških usluga do naprednih oralnih kirurških zahvata, ortodoncije i estetske stomatologije.

Besplatni prvi pregled u Dentumu

U Dentum klinici vjeruju da je iskren i profesionalan odnos prema pacijentu jedini pravi način rada. Besplatni prvi pregled omogućuje pacijentu da od stomatologa dobije odgovor na pitanje: “Koje rješenje je najbolje za mene?”, a stomatolog na temelju dijagnostike koja se radi na besplatnom prvom pregledu može točno vidjeti trenutnu situaciju i predložiti pacijentu najbolju opciju.

Kako bismo mogli pacijentima omogućiti personalizirani plan liječenja, uvijek ih pozivamo na besplatan prvi pregled tijekom kojeg ćemo napraviti kompletnu procjenu zdravlja usne šupljine. Tijekom ovog pregleda obavit ćemo sve potrebne pretrage kako bismo mogli izraditi detaljni plan liječenja i procjenu troška.

univ. mag. med. dent. Andrej Božić

S obzirom na to da velik broj ljudi ima strah od posjeta stomatologu, objasnit ćemo vam korak po korak kako bi izgledao vaš prvi posjet u stomatološkoj klinici Dentum.

Dolazak u stomatološku kliniku Dentum

Dentum klinika nalazi se u Zagrebu, u Poslovnom centru Črnomerec na adresi Gradišćanska 36, na 5. katu zgrade. Zgrada ima lift, a do 5. kata možete i stepenicama. Čim uđete u kliniku, dočekat će vas savjetnice za brigu o pacijentima.

Pacijent prilikom ulaska u kliniku preuzima obrasce koje ispunjava prije snimanja ortopana i pregleda kod stomatologa

Prilikom dolaska u kliniku, savjetnica za brigu o pacijentima će:

  • predati vam sve potrebne obrasce koje trebate ispuniti,
  • izmjeriti temperaturu,
  • zamoliti da operete i dezinficirate ruke te
  • biti na raspolaganju za sve nejasnoće.

Besplatno snimanje ortopana

Nakon što dogovorite termin za svoj besplatni prvi pregled u Dentumu, prije nego što sjednete na stolac kod stomatologa, dentalna asistentica odvest će vas u prostoriju u kojoj će snimiti ortopan.

Snimanje ortopana

Snimanje ortopana traje 10ak sekundi, a snima se kako bi stomatolog imao potpuni uvid u vašu situaciju. Bez ortopana stomatolog ne može dati točnu dijagnozu pa tako ni ponuditi najbolje rješenje za vaš osmijeh.

Besplatna dijagnostika

Nakon što ste snimili ortopan, dolazite u ordinaciju kod stomatologa koji će odmah zaprimiti i vaš ortopan. Na temelju ortopana, stomatolog će točno vidjeti kakvo je stanje vaših zubi.

Stomatolog čita ortopan i pregledava usnu šupljinu kako bi utvrdio pravo stanje

Besplatno savjetovanje sa stomatolozima

Nakon što stomatolog obavi pregled i očita ortopan, savjetovat će vas o svim mogućnostima kako možete uljepšati i izliječiti svoj osmijeh, ako je potrebno. Stomatolog je s vama jedan na jedan i potpuno je posvećen vama i vašim pitanjima.

Tako ćete biti potpuno informirani o svim mogućnostima kako bi mogli na kraju donijeti konačnu odluku, onu najbolju za vas.

besplatan pregled dentum
Individualan pristup

Besplatna izrada personaliziranog plana terapije i troškova liječenja

Besplatan prvi pregled i dijagnostika završava tamo gdje ste i počeli – na pultu. Stomatolog će sastaviti jedno ili više rješenja za vaš osmijeh i na temelju toga će vam biti sastavljen personalizirani plan terapije i troškova liječenja.

Odluku o tome hoćete li krenuti s liječenjem ili nekim zahvatom ne morate donijeti odmah na licu mjesta već možete doma u miru proučiti ponuđene opcije kao i cijene istih.

besplatni prvi pregled dentum
Personalizirana ponuda s opcijama plana terapije, cijenama i mogućnostima plaćanja

Kako se mogu naručiti na besplatni prvi pregled u Dentumu?

Uvijek ste dobrodošli na besplatni prvi pregled u stomatološku kliniku Dentum kako bi pronašli najbolje rješenje za sebe kod stomatologa s iskustvom. Besplatni pregled traje u prosjeku 30 minuta.

Prijaviti se možete:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *