Stomatološka klinika Dentum osnovana je 2012. godine, nalazi se u Zagrebu, a na raspolaganju vam je 10 iskusnih i stručnih doktora dentalne medicine.

Dentum nudi usluge vrhunske kvalitete na svim područjima dentalne medicine: od općih stomatoloških usluga do naprednih oralnih kirurških zahvata, ortodoncije i estetske stomatologije.

Besplatni prvi pregled u Dentumu

U Dentum klinici vjeruju da je iskren i profesionalan odnos prema pacijentu jedini pravi način rada. Besplatni prvi pregled omogućuje pacijentu da od stomatologa dobije odgovor na pitanje: “Koje rješenje je najbolje za mene?”, a stomatolog na temelju dijagnostike koja se radi na besplatnom prvom pregledu može točno vidjeti trenutnu situaciju i predložiti pacijentu najbolju opciju.

Kako bismo mogli pacijentima omogućiti personalizirani plan liječenja, uvijek ih pozivamo na besplatan prvi pregled tijekom kojeg ćemo napraviti kompletnu procjenu zdravlja usne šupljine. Tijekom ovog pregleda obavit ćemo sve potrebne pretrage kako bismo mogli izraditi detaljni plan liječenja i procjenu troška.

univ. mag. med. dent. Andrej Božić

Obzirom na to da velik broj ljudi ima strah od posjeta stomatologu, objasnit ćemo vam korak po korak kako bi izgledao vaš prvi posjet u stomatološkoj klinici Dentum.

besplatan prvi pregled u dentumu
Kliknite na sliku i prijavite se na svoj besplatan prvi pregled i konzultacije već danas!

Dolazak u stomatološku kliniku Dentum

Dentum klinika nalazi se u Zagrebu, u Poslovnom centru Črnomerec na adresi Gradišćanska 36, na 5. katu zgrade. Zgrada ima lift, a do 5. kata možete i stepenicama. Čim uđete u kliniku, dočekat će vas savjetnice za brigu o pacijentima.

Pacijent prilikom ulaska u kliniku preuzima obrasce koje ispunjava prije snimanja ortopana i pregleda kod stomatologa

Prilikom dolaska u kliniku, savjetnica za brigu o pacijentima će:

 • predati vam sve potrebne obrasce koje trebate ispuniti,
 • izmjeriti temperaturu,
 • zamoliti da operete i dezinficirate ruke te
 • biti na raspolaganju za sve nejasnoće.

Besplatno snimanje ortopana

Nakon što dogovorite termin za svoj besplatni prvi pregled u Dentumu, prije nego što sjednete na stolac kod stomatologa, dentalna asistentica odvest će vas u prostoriju u kojoj će snimiti ortopan.

Snimanje ortopana

Snimanje ortopana traje 10ak sekundi, a snima se kako bi stomatolog imao potpuni uvid u vašu situaciju. Bez ortopana stomatolog ne može dati točnu dijagnozu pa tako ni ponuditi najbolje rješenje za vaš osmijeh.

Besplatna dijagnostika

Nakon što ste snimili ortopan, dolazite u ordinaciju kod stomatologa koji će odmah zaprimiti i vaš ortopan. Na temelju ortopana, stomatolog će točno vidjeti kakvo je stanje vaših zubi.

Stomatolog čita ortopan i pregledava usnu šupljinu kako bi utvrdio pravo stanje

Besplatno savjetovanje sa stomatolozima

Nakon što stomatolog obavi pregled i očita ortopan, savjetovat će vas o svim mogućnostima kako možete uljepšati i izliječiti svoj osmijeh, ako je potrebno. Stomatolog je s vama jedan na jedan i potpuno je posvećen vama i vašim pitanjima.

Tako ćete biti potpuno informirani o svim mogućnostima kako bi mogli na kraju donijeti konačnu odluku, onu najbolju za vas.

besplatan pregled dentum
Individualan pristup

Besplatna izrada personaliziranog plana terapije i troškova liječenja

Besplatan prvi pregled i dijagnostika završava tamo gdje ste i počeli – na pultu. Stomatolog će sastaviti jedno ili više rješenja za vaš osmijeh i na temelju toga će vam biti sastavljen personalizirani plan terapije i troškova liječenja.

Odluku o tome hoćete li krenuti s liječenjem ili nekim zahvatom ne morate donijeti odmah na licu mjesta već možete doma u miru proučiti ponuđene opcije kao i cijene istih.

besplatni prvi pregled dentum
Personalizirana ponuda s opcijama plana terapije, cijenama i mogućnostima plaćanja

Što ako nisam u mogućnosti doći na pregled, a želim dobiti okviran plan i toškove zahvata?

Niste jedini ako tražite kvalitetno rješenje za svoj osmijeh, a trenutno niste u Hrvatskoj. Dentum klinika iz Zagreba ima već više od 8 godina iskustva s pacijentima iz inozemstva.

Želite prije dolaska na detaljan pregled dobiti stručno mišljenje stomatologa zajedno s predloženim cijenama zahvata? Ne brinite!

Dovoljno je javiti se u Dentum sa svojim slikama osmijeha ili ortopanom, a njihovi stomatolozi će vam sastaviti okvirnu ponudu rješenja zajedno s cijenama u roku od 24 sata. Svoje slike ili ortopan im slobodno pošaljite na mail: smile@dentum.com

Cijeli Dentum tim vam stoji na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice i strahove. Također, ne trebate brinuti oko smještaja jer u Dentum klinici misle na sve! U sklopu klinike omougćen je besplatan smještaj za vrijeme vaših zahvata.

Kako se mogu naručiti na besplatni prvi pregled u Dentumu?

Uvijek ste dobrodošli na besplatni prvi pregled u stomatološku kliniku Dentum kako bi pronašli najbolje rješenje za sebe kod stomatologa s iskustvom. Besplatni pregled traje u prosjeku 30 minuta.

Prijaviti se možete:

Možda će vas zanimati:
Zubni implantati cijena – o čemu ovisi i koja je razlika?
Koja je razlika između Shape My Smile metode i zubnih krunica?
Zubne ljuskice – Što su i koje su prednosti?
Bijele mrlje na zubima – zašto nastaju i kako se rješavaju (ICON metoda)?

2 Comments

 • Grgic Dusko, 13/01/2022 @ 10:15 Reply

  poz. dosao bi na pregled za uskrs dali bi moga dobit termin u datom vremenu LP

  • stomatologija

   stomatolog&ja, 13/01/2022 @ 20:53 Reply

   Poštovani Dusko, za informacije o slobodnim terminima, ljubazno Vas molimo da se javite direktno u kliniku Dentum na njihovu e-mail adresu: smile@dentum.com ili telefonom: +385 1 5802 333
   Stojimo na raspolaganju za sva ostala pitanja. Lijepi pozdrav, Stomatologija.hr 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)